Prezentare

Despre Mineral QuantumPrezentare generală

Societatea Comercială Mineral Quantum SRL a luat ființã în anul 1997, a început activitatea de producție în luna decembrie a anului 1998, fiind o societate exclusiv privată și având ca obiect de activitate exploatarea resurselor și îmbutelierea apei minerale naturale. Îmbutelierea se realizeazã în butelii PET sub marca SPRING HARGHITA (marca înregistrată). Sediul firmei se află în comuna Sâncrăieni, județul Harghita.
Descrierea activităţii

Prin procesarea apei minerale naturale provenită de la surse de mare adâncime, în condiții tehnologice moderne, se obțin două sortimente de apă minerală naturală îmbuteliată: carbogazeificată și cu conținut redus de dioxid de carbon (apă plată).

De la înființarea societății, preocupările principale au fost dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor tehnologice, a pregătirii personalului, lărgirea gamei de produse, calitatea acestora precum și piața de desfacere.

Scopul principal al organizației este de a câștiga recunoașterea pe piața internă și externă, prin promovarea produselor sale.
Capacitatea de producţie

Firma dispune de trei linii de îmbuteliere, în butelii PET, complet automatizate având o capacitate de producție totală de peste 1 mil. L / 24 H.


Produsele realizate

Produsul realizat este apa mineralã naturalã SPRING HARGHITA îmbuteliatã în butelii PET într-o gamã tipodimensionalã variatã - 0.5, 2, 2.5 ºi 5 litri - în varianta carbogazeificatã ºi decarbogazeificatã parþial. Cea mai mare pondere în totalul vânzãrilor având apa mineralã SPRING HARGHITA în butelii de 2.5 litri.


Distribuţia

Începând cu anul 2001 Sc Mineral Quantum Srl a dus o politică de lărgire a acoperirii cu produse pe teritoriul țării, în prezent existând o distribuție la nivelul național.sexopicxxx.com sexpornimg.com adultpicz.com seximgsearch.com